Första helgen utanför garderoben – hemma hos mediet Andreas Österlund ♣

Efter en några minuters vacker bilresa längs kringelikrokig, sörmländsk landsväg gled vi upp och parkerade vid Andreas fantastiskt vackra gård under lördagsförmiddagen. En inspirationshelg – och för mig även introduktion i husrensningens magiska konster stod på schemat!

..och utanför garderoben? – tänker du kanske. Vad menas?!
Jo, jag väljer att se det så, då jag dels är ny som offentlig person i detta ljus hos Tarotguiderna.se – både som skribent och vägledare, men även i det stora hela.

Vi är många som valt att inte skylta med varken våra förmågor eller vårt spirituella perspektiv under stora dela av livet, för att slippa risken att bli svartmålade eller utdömda. För mig har den förnekelsen under vissa perioder varit så stark att jag till och med lyckats lura mig själv. MEN – nu är tiden här, då många av oss äntligen stiger ut ur skuggorna ..och in i vårt eget briljanta ljus!

Är det inte alkemi i sin renaste form, så säg?

Den brinnande sommaren och den senaste periodens fullmånar och förmörkelser har definitivt varit en brytpunkt för otroligt många människor. Främst bland de kvinnor och män som övergripande är bärare av den djupt rotade, feminina energin.


Hur som helst, tillbaka till lördagsmorgonen, septembersolen, höstdagjämningen och den magiskt vackra gård som tillhör det eminenta mediet och musikern Andreas Österlund – och numera även hans hjärtas dam Johanna ♥

Jag är själv uppvuxen i gamla gårdar på den sörmländska landsbygden, med både en arkitekt till pappa och en husälskande visionär till mor – så för mig har alltid väggar och tak varit betydligt mer än just – väggar och tak. Men vad jag i mitt ljusarbete saknat har varit den tydliga metodik som jag insett att Andreas besitter och arbetar utifrån.

Två heldagar fyllda av inspiration, spännande samtal och en massa god mat senare (!)  – var det under söndagens senare hälft dags för mig att tillämpa Andreas metoder ute i fält. Och mycket riktigt visade sig helgens boost ha givit resultat.


Efter att ha känt in, vad som sedan visade sig vara, samtliga av de energier som tidigare stört husägaren – hjälpte vi de förvirrade själarna in i ljuset och luften lättade som vid ett trollslag! Detta är det mest fantastiska med att bedriva ljusarbete i hemsökta hus.. känslan som uppstår när andeaktiviteten ger efter. Harmonin. Andetaget. Balansen.

Som ni förstår, kommer minnet av denna helg förvaras i den vänstra bröstfickan, ett bra tag framöver ♥

Ett för helgen tematiskt val av fotofilter.. men kanske främst pga den helt frånvarande kvaliteten i min iphone 8:s lins när blå timman faller.


Jag kan heller inte låta bli att avsluta med att bjuda er på denna underbara lilla flock av vita welsh mountain-ston som betade bakom gården under helgen, tillsammans det bokstavligen SVARTA FÅRET – som dessutom visade sig vara högst i rang! En liten videosnutt av dessa godingar finns att njuta av på mitt instagramkonto @annavild

Önskar dig en fortsatt fin höstvecka! 

Mig hittar du tillgänglig för inspirationssamtal, stöd och medial vägledning under kommande tider >> LÄS MER

Med Värme & Klarhet

Anna

 

4 svar på ”Första helgen utanför garderoben – hemma hos mediet Andreas Österlund ♣

  1. Vilken vacker sida Anna 🙏🏻 Härligt underbart att ”komma ut” ur garderoben.. ut i ljuset ⭐️ Vi blir fler och fler ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *