Helgens budskap för högkänsliga: Nyckelpigans önskan ◊ 13-14 Oktober

I de delar av landet där frosten inte hunnit sätta sitt bett i markerna kan vi se hur sena lavendelblommor tar sina sista, väldoftande andetag och enligt västkustsk folktro viskar alltid just Nyckelpigornas närvaro kring dessa blommor (eller Gullhönan även kallad) om ett stundande vackert väder.

– Detta kan väl inte stämma bättre för denna helg, då brittsommaren fullkomligt svept in över oss, likt en värmande filt såhär i mitten av oktober!

Det sägs att en närvaro av dessa små kraftdjur i denna tid, vittnar om kommande överflöd och ett övergående av eventuell oro. Dock ingår även i Nyckelpigans budskap att ta det varligt längs vägen. Istället för att gå för snabbt fram för att uppfylla våra drömmar, bör vi låta saken få flöda fritt i sin naturliga takt. I sinom tid kommer vår önskan bli besannad.

Hon vandrar i sakta mak fram till stunden då det är dags att lyfta vingarna och flyga i en sländas tredubbla hastighet!

Symboliskt står också Nyckelpigan för tidigare liv och andlig upplysning och i Solögas Djurens Språk finner vi även följande vackra hälsning:

Någon tänker på dig med kärlek. Min gåva till dig är att känna dig älskad.
” På kärlekens vingar kommer jag till dig för att överlämna ett bud om kärlek. Du är innerligt älskad för den du är “ 


SÅ – gå under morgondagen ut och njut av sommarens och lavendelns sista suck. Och glöm inte se efter om Maria Nyckelpiga väntar på dig.. just där ♥ Vila i att din lycka väntar bakom hörnet och att oron du bär tillhör gårdagen nu.

Stor Kram

 ~ med Värme & Klarhet

Anna Vild

2 svar på ”Helgens budskap för högkänsliga: Nyckelpigans önskan ◊ 13-14 Oktober

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *