Kvällens budskap för högkänsliga: Välj dina strider.. ◊ 16 oktober

Många av oss blir utmanade just nu, och i överraskande många fall är utmaningarna på ett eller annat sätt kopplade till pengar eller vår yrkesbana. Den svindlande känslan av hur något går oss förbi och rinner mellan fingrarna som obrukbar sand, utan att vi riktigt har någon kontroll över det – är överhängande.

MEN; sanningen är att det som upplevs RINNA oss ur händerna, i själva verket bara SILAS mellan våra fingrar nu. Situationen silas och förfinas. Det som inte längre tjänar oss fångas upp av håvens nät, det vill säga: Din hand. Och det är nu upp till dig att gräva ett hål och där slänga ner det som samlats i ditt durkslag, allt som tillhör det förgångna. Allt som inte längre har i ditt liv, längs din väg att göra. Fyll sedan hålet med jord och be vår Gaiagudinna att ta hand om, bryta ner och transformera det du lämnat ifrån dig.

Välj därför, med detta i åtanke, nu dina strider. Att stå i sitt eget ljus  kommer alltid att provocera någon, du kommer aldrig kunna bli älskad av ALLA – och det är inte meningen heller. Ofta är dem vi upplever oss minst bekväma med – våra största läromästare.

Det handlar ikväll, inatt och imorgon helt enkelt inte om hur många diskussioner du har haft och därmed möjligtvis även vunnit – Det handlar om hur många konfrontationer du kan få svalna genom att helt enkelt inte ge dem någon fortsatt livsenergi. Vilket för den delen inte handlar om att fly eller stoppa huvudet i sanden.

Nej, i det här fallet handlar det om målmedvetenhet och om kraften i att välja sina ord och sina strider, med omsorg.


Något som dykt upp hos många i samband med detta är självklart ängslan – för att våga gå in i sin kraft fullt ut. Att våga kasta sig ut ifrån sin inre klippa och våga lita till att universum tar emot när det väl är dags.

Nedan följer en affirmation jag utlovade vid ett specifikt klientsamtal på linjen tidigare idag. Ord som jag föreslår att vi alla låter våra tankar vila mot en stund före sängdags ikväll.

Jag släpper min rädsla och ersätter den med kärlek

Jag släpper mina tvivel och ersätter dem med självförstroende

Jag ser framför mig hur jag ger mig ut i världen med lätthet

Jag tackar för det jag lär mig och upplever

Och varje ny dag är faktiskt fylld av möjligheter, om jag bara vågar se efter.

Utöver detta kan vi med fördel också visualisera hur vi, liksom bilderna visar, blir burna av Lodjurets klarsynthet in i drömmarnas värld ikväll. Lodjuret är en stark symbol för just klarsynthet och skärpa, och är till stor hjälp i våra psykiska och mentala utveckling.


Imorgon finns jag åter online på Tarotguidernas telefonlinje under följande tider:

Kl. 10-12 ♦ 15-17 ♦18-20 

Telfonnummer: 0939-2959 (19.90 kr/min)


Önskar dig en fortsatt lugn kväll och en god natt.

Med Värme & Klarhet

Anna Vild – Agent #139

Tarotguiderna.se

1 svar på ”Kvällens budskap för högkänsliga: Välj dina strider.. ◊ 16 oktober

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *