Helgens budskap för högkänsliga: Stig in i ditt ljus! ◊ 26-28 oktober

Min resa började med en enormt intensiv ( och LÅNG) upplevelse/utrensningsperiod för relativt länge sedan nu, men tog inte fart förrän stunden då en av mina mest kraftfulla ledstjärnor och nyckelpersoner sa:

“Nu får du nog faktiskt sluta vara rädd för det flummiga!”

Hon hade genomskådad mig från första stund, men låtit mitt passiva motstånd och min skepsis hållas. Förmodligen i hopp om att jag, av mig själv, skulle ta mitt förnuft till fånga och säga åt mina hjärnspöken på skarpen..


Den tillsägelsen, vid just den tidpunkten, låg det ren magi i. Min cementerade gard föll som vid ett trollslag och jag var plötsligt fri att kliva rakt in – i mitt ljus. Drömvärlden jag gömt undan som liten; Där sjöarna sjöng, träden talade och himlarna.. dansade.

Musiken jag längtat efter att kunna skriva, kom äntligen till mig och vänner och en tillvaro jag saknat, likaså.

Helgens budskap efter denna omskakande fullmåne där både oxen och skorpionen speglats – är därför just detta;

Att ta krafttag genom att fylla lungorna med mod och stiga in i sitt eget ljus. För det är först när vi står i det som de människor vi önskar komma i kontakt med – får möjlighet att se oss. Och samma gäller den tillvaro vi önskar attrahera in i vårt liv. Står vi i vårt eget ljus, så syns vi för dem och det som är menat för just oss.

SÅ: vad brinner ditt hjärta för? Vad får dig att lyfta från stolen av inspiration? Vad fick dig att fullkomligt förlora känslan av tid och rum som liten?

Tänk efter och gå in i de känslorna på djupet ♥ Och finns möjligheten – så återskapa och återupplev just det! Just nu. Denna helg. Det finns inget att vänta på! Där har du ditt ljus. Ljus är information. Sprungen ur vårt DNA. Och dessa DNA-koder av information aktiveras genom GÖRANDET och inget annat.

Det är dags att komma i kontakt med ditt livs blueprint och innersta essens. Ditt ljus.

Note to self:

Att lära utan att göra – är som att älska utan att röra.

LYS UPP! 

Med värme & klarhet

Anna


Nyfiken på min musik? ♥ 

Lyssna på spotify ♥


www.annavild.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *