Superfullmånens och förmörkelsens budskap för högkänsliga ◊ It’s time to walk your talk baby!

Vi har just nu en enastående och alldeles speciell natt framför oss. 

Jorden, månen och solen ligger exakt i linje med varandra, vilket gör att mormor måne uppträder som allra störst och skarpast för oss här nere som har den äran att beskåda henne – JUST INATT.

Utöver det visuella skådespel som en supermåne innebär, så är även gravitationen som allra starkast just nu, jämfört med årets resterande fullmånar. Detta pga det så sällsynt korta avståndet (356 532 km) mellan jorden och månen som uppstår när de ligger i linje på detta vis. Sist vi fick uppleva sådan närhet till denna silverstänkta himlakropp var år 1948!

Att denna gravitation för med sig en hel del risker för ökade antal jordbävningar, stormar och andra naturkatastrofer – finns det nu en hel del tydlig forskning på vid det här laget. Och liksom vår planets struktur styrs av vattnet, så gör ju även vi människor det med.

Med en kropp som till 70 % består av just vatten – så är det svårt att undvika gravitationens påverkan. Inte minst just nu!

Det fullkomligt sliter, spänner och drar i våra vatten, men minns då med dig att det inte är hur vi HAR det – utan hur vi TAR det, som skapar verkligheten vi själva väljer.

Den enorma kraft som just nu är i omlopp kan vi människor med andra ord alltså välja att nyttja till vår fördel! Vad väljer du?

Denna period är nu nämligen mer fördelaktig än någon annan – för klivet in i din egen, sanna kraft!

Anamma behoven som kommer upp, av att uttrycka dina känslor till max!

Följ och uttryck din sanning – Ditt hjärta – It’s time to WALK YOUR TALK BABY! 

Genom att lätta ditt hjärta – lättar du på fysiska spänningar som påverkar hela ditt väsen och låser upp din fulla potential. Glöm inte det!


På himlen från vårt håll sett står nu månen i Lejonets stjärntecken, vilket bildligt talat porträtterar denna periods egenskap. Det är dags för ditt inre lejon att storma ut ur buren för att markera sin kraft och lekfullhet.

Se dessutom till att ta tillfället i akt och rensa ordentligt – såväl inom som utom dig nu. Gör rent hus! Och gör det på ditt sätt. Behöver garderoben gallras? Eller bilen dammsugas? Kanske bör ett knippe salvia brännas och sprida ett behagligt lugn i köket – liksom de krukväxterna behöver ansas och ses över?

Utöver denna supernära supermåne – så stundar även en förmörkelse vid strax efter kl. 06 imorgon bitti, måndag.

Man säger att förmörkelser över lag ofta markerar tydliga avslut och punkter i våra liv. Och då i synnerhet djupa, känslomässiga mönster. Sådant vi burit med oss under en längre tid som det nu är dags att släppa taget om.

En förmörkelse kan liknas vid ett hål i tiden..

– vilket man enbart bör iaktta och lyssna till, framförallt om man just känner sig manad att agera utåt för tillfället. Sitt istället med ned i båten i några dagar, medan energierna stabiliseras. En mer potentiell tid för aktion väntar dock bakom hörnet! Men nu är det som sagt enbart läge för luta sig tillbaka och hålla ställningarna under stormen.

Enligt äldre lära är det dessutom ett stort misstag som begås om vi under en förmörkelse säger saker vi inte menar. Det kommer slå tillbaka med en enorm kraft. Så håll dig till sanningen! Din sanning. Ditt ord. Ditt hjärta.

WALK YOUR TALK. 

Dessa vrålande energier kan med andra ord ge upphov till en hel del drama och känslomässiga utbrott. Det som inte tjänar oss ska släppas och det som får oss att känna oss extra kärleksfulla, passionerade och heta letar sig, på ett eller annat sätt, in i vårt fält.

Många av oss är redan nu helt slut efter den gångna veckan. Så mycket som satts i rullning, energimässigt!

Minns då att allt är som det ska.

Ingen storm har hittills stormat för evigt på denna planet. Om någon dag eller två mojnar vindarna.

Fram tills dess:

TA HAND OM DIG

Och håll dig till din sanning.

It’s time to walk your talk baby! 

Imorgon finns jag tillgänglig för konsultationer, stöd och vägledning hos Tarotguiderna.se från kl 16. 00.

All min kärlek ut i denna speciella natt!

Anna ♥

Agent #139 // Tarotguiderna.se

 


3 svar på ”Superfullmånens och förmörkelsens budskap för högkänsliga ◊ It’s time to walk your talk baby!

  1. Hej Du skriver ”På himlen från vårt håll sett står nu månen i Lejonets stjärntecken, vilket bildligt talat porträtterar denna periods egenskap.”

    -Så hur lång är denna period?

    • Hej Katarina <3
      Vi kommer märka skillnad redan under mitten/slutet av nästa vecka.. men svallvågorna kommer förstås ta sin tid på sig. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *