Anna Vild

HEMSIDA: www.annavild.se

KONTAKT: hej@annavild.se

♦ Diplomerad Energiterapeut och Medial Vägledare, utbildad vid akademi Energytalk filial till Barbara Brennan School of healing, USA

♦ Artist, Låtskrivare och Danslärare, utbildad vid Musikhögskolan och instutitionen för konst, kommunikation och lärande Luleå tekniska universitet 


Med en förkärlek till väl förankrad vetenskap, började min resa inåt och tillbaka till mig själv, i samband med den sista humanistiska och neuropsykologiska kurs jag läste på distans vid Universitet. Jag hade då alternerat den akademiska världen med anställningar inom showbusiness och egna sceniska produktioner sedan 7 år tillbaka.

Därefter följde en resa fylld av såväl fysisk som psykisk smärta, som tillslut återupprättade min kontakt med allt jag som liten flicka, på våra gårdar ute i Sörmland, bland skog och djur, gömt, lämnat kvar och sedan förträngt – för att passa in. För det var min högsta önskan att någon gång få uppleva, när jag var yngre.

Vid trettio års ålder lever jag dock, sedan stunden jag valde att släppa mitt akademiska tvångsfokus vid sidan av livet som scenkonstnär, åter i den magiska värld som var min när jag var liten. Världen där träden talar och haven sjunger. Världen där slöjan mellan de olika världarna är tunn och inte går att mäta med vetenskapliga verktyg. Än.

“Gör det du älskar, så blir du frisk” sa vetenskapskvinnan Barbara Brennan. Jag gjorde det – och sattes ögonblickligen i process, en omtumlande resa rakt emot min egen hälsas öppna famn.

Jag bär den klarkännande och klarsynta gåva som vandrat genom generationer bland kvinnorna i min släkt, och för mig tog det många år och mycket mod innan jag lät den komma till sin rätt.

Jag verkar numera som ljusarbetare och brobyggare på flera plan utifrån det faktum att ljus informerar-  och ljud transformerar.

Kan jag på något vis inspirera eller ingjuta hopp hos dig genom mina sessioner, texter eller genom min musik, så står mitt hjärta evigt ödmjukt inför det. Jag finns här för att spräcka hål på förlegade fördomar och för att sprida kunskap om våra känslors dolda gåvor.

-Anna Vild

Är du nyfiken på Anna Vilds musik? Klicka på handavtrycket!