Kreativ Support

“Detta med att konstruera, driva och sjösätta kreativa projekt har präglat mitt liv enda sedan jag bestämde mig för att bygga min egen lekstuga av två tegelstenar och en äppellåda när jag var fyra.

Vare sig det handlar om en minimalistisk lekstuga, uppstart av webbtidning, musikkomposition eller en scenisk produktion inför fullsatta arenor – så är det ofta EN specifik förmåga som blir avgörande och banbrytande, och det är förmågan att alltid börja gräva där du står.”

 -Anna Vild

Det är nu viktigare än någonsin att du som kreatör vågar blåsa liv i dina drömmar och dela med dig utav den magi som just din själ ruvar på. För magi är just vad kreativitet är. Och magi i sig, är att styra energin dit man vill ha den. Och det vi alla vill ha nu är en ljusare, mjukare, friskare och högre vibrerande värld, inte sant?

All form av konstnärligt och kreativt utövande har en fantastisk förmåga att ta sig in och förbi de murar som vårt samhälles normer och historia har byggt upp.

Det handlar om att bli berörd

Att på ett eller annat sätt bli berörd, innebär att vi kommer i kontakt med vår känslor. Våra känslor.. istället för med våra tankar. Tankarna som så lätt lurar oss att leva i tron på att vårt samhälles normer – är vår lag. I samband med att vi blir berörda går vi ifrån huvudet, till att landa i vårt hjärta och i vår kropp. En process som är otroligt hälsosam och befriande för en människas hela väsen. För när hjärtat står öppet kan mirakler ske.

Allt räknas

Det är lätt att tro att det enbart är vissa kategorier och former av kreativt skapande som matchar detta, men DET är den största myten av dem alla. Vare sig skapardröm har att göra med en rockkonsert, måleri, företagande, inredning, skrivande, matlagning, musikkomposition, fotografi, att anordna en loppis eller att vilja lära sig sjunga och dansa – så är dessa drömmar HELIGA GÅVOR som du, din omvärld och därmed hela planeten hungrar efter.

I en kreativ support-session ligger fokuset på det du drömmer om och din väg dit. Anna har både ett gediget nationellt nätverk och stor erfarenhet inom såväl scenisk produktion, komposition och framställning, som konceptutveckling och skrivande. Hon var den som la grunder för Talang Swedens lillasyster – Talang Norrbotten och har utanför sin egen artistiska karriär arbetat med både rekrytering och konstnärlig projektledning inom kultursektorn.

Söker du ett stödjande bollplank och en ärlig spegelbild? Klicka >> HÄR